Διογένης, 410-323 π.Χ.

Η στάση απέναντι στην εξουσία πρέπει να είναι ίδια με τη στάση απέναντι στη φωτιά: να μην στέκεσαι ούτε πολύ κοντά , για να μην καείς, ούτε πολύ μακριά για να μην ξεπαγιάσεις.

12/8/11

Γνωρίζετε το Cleverbot?


Αν βαριέστε σερφάροντας στο internet, εμείς σας προτείνουμε μια ακόμα εναλλακτική λύση..το cleverbot! Δημιούργιμα του Rollo Carpenter έγινε διαθέσιμο στο ευρή κοινό το 1997 με ιδιαίτερη απήχηση καθώς προσφέρει άφθονο γέλιο σε όποιον/-α επιλέξει να συνδιαλεχτεί μαζί του..Είναι μια μηχανή τεχνητής νοημοσύνης η οποία διαφέρει από τις αλλές καθώς, όχι μόνο αποθηκεύει στη μνήμη της τις δισεκατομμύρια συζητήσεις που είναι σε θέση να πραγματοποιήσει ημερησίως αλλά, μιμείται το ανθρώπινο λεξιλόγιο κάθε φορά που παρουσιάζεται ανάγκη δημιουργώντας έτσι κανονικές φράσεις που μπορούν να καλύψουν οποιοδήποτε θέμα θέλετε να συζητήσετε!
Βέβαια, αν το δοκιμάσετε, θα παρατηρήσετε πως από ένα σημείο και μέτα μπορεί ο διάλογος που κάνετε να μην βγάζει νόημα, λόγω του ότι είνια μια μηχανη η οποία μαθαίνει καθαρά και μόνο από τον άνθρωπο και έτσι, δεν έχει τελειοποιηθεί ακόμα. Όμως μη σκάτε...! Μόλις το cleverbot τα βρεί 'σκούρα' θα αλλάξει το θέμα της συζήτησης από μόνο του με αποτέλεσμα να κολλάτε όλο και περισσότερο!Μια δοκιμή θα σας πείσει!
www.cleverbot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου